GRATIS VERZENDING BOVEN €40 EN SHAKER BOVEN €60 | BETAAL OVER 30 DAGEN

Supplementen voor spieropbouw

voedingssupplementen voor spieropbouw en spiergroei

Welke supplementen voor spieropbouw nemen

Verschillende voedingssupplementen die wij verkopen kunnen helpen om spieren op te bouwen. Voedingssupplementen blijven altijd een aanvulling op je normale voedingsschema, gebruik ze daarom naast een goed en gevarieerd voedingsschema.

Whey protein voor spieropbouw

Whey protein is eiwitpoeder, hiermee kan je een eiwitshake maken. Zoals de naam het al zegt bestaat eiwitpoeder uit eiwitten. Whey protein is perfect om te gebruiken voor spieropbouw, de eiwitten uit onze whey protein zijn de belangrijkste bouwstoffen voor de spieren. 

Je kan whey protein nemen als losse eiwitshake, maar je kan het ook door je havermout, brinta, kwark of yoghurt doen. Je kan zelf kiezen waar je het doorheen doet. Whey protein kan jou in ieder geval helpen om voldoende eiwitten binnen te krijgen waardoor je spieren op kan bouwen.

Pre workout voor spieropbouw

Een pre workout kan jou ook goed helpen om spieren op te bouwen. Een pre workout kan je meer energie en motivatie geven tijdens je training. Dit kan er voor zorgen dat je beter en zwaarder traint. Doordat je training beter gaat en je ook lekker zwaar kan trainen, is de kans groter dat je een betere prikkel kan geven aan je spieren tijdens de training. Zo kunnen je spieren uiteindelijk weer gaan herstellen en groeien wat leidt tot spieropbouw. 

Wij verkopen een pre workout met cafeïne en een pre workout zonder cafeïne. Als je laat in de avond traint is het wellicht handig om gebruik te maken van de pre workout zonder cafeïne. Zo weet je zeker dat je geen slaapproblemen krijgt.

Creatine gebruiken voor spieropbouw

Creatine is een lichaamseigen stof die betrokken is bij de hoeveelheid explosieve energie dat je in een korte periode kunt uiten. Wanneer je zwaar en explosief traint verbruikt je lichaam creatine om daar energie voor vrij te maken.

Wanneer je creatine dagelijks als supplement neemt dan heb je een grotere voorraad waardoor je meer explosieve energie kunt gebruiken, dit resulteert vaak in meer herhalingen tijdens een oefening of zwaarder trainen. Dit kan uiteindelijk weer zorgen voor een betere spierprikkel waardoor je spieren kunnen groeien. Daarom is creatine ideaal voor de krachtsporter die als doel heeft om spieren op te bouwen.

BCAA gebruiken voor spieropbouw

Spiereiwitten zijn opgebouwd uit ketens van aminozuren. Branched-chain-amino-acds, ook wel BCAA's bestaan uit de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. Met elkaar vormen deze drie essentiële aminozuren een groot deel van het spiereiwit en maken eiwitsynthese mogelijk, waardoor deze aminozuren gezien worden als belangrijkste bouwstenen van de spieren.

Het lichaam heeft BCAA's nodig om spiervezels te laten herstellen (wanneer deze beschadigd raken tijdens krachttraining). BCAA's komen ook voor in voeding en whey protein, maar een extra BCAA supplement nemen kan zeker geen kwaad. 

Weightgainer voor spieropbouw en aankomen 

Wanneer je spieren op wilt bouwen of aan wilt komen dan zal je voldoende calorieën binnen moet krijgen, je moet namelijk meer calorieën binnenkrijgen op een dag dan je verbruikt. Wanneer dit niet het geval is, is de kans heel klein dat je spieren opbouwt. Voor veel mensen kan het lastig zijn om voldoende calorieën binnen te krijgen uit normale (gezonde) voeding en hierbij ook rekening houden met de eiwitten.

Een Weightgainer bevat veel calorieën en kan goed helpen om aan te komen. De weightgainer bevat ook nog eens veel eiwit dat bijdraagt aan herstel van de spieren en stimuleren van spiergroei. Kortom, een weightgainer kan jou goed helpen om extra calorieën en eiwitten binnen te krijgen, dit kan er voor zorgen dat je aan gaat komen en ook spieren opbouwt.

Vitamines, mineralen en goede vetten voor spieropbouw

Wanneer je spieren op wilt bouwen is het van belang dat je voldoende vitamines, mineralen en essentiële vetten binnenkrijgt op een dag, dit kan je allemaal uit normale voeding halen. Maar, wij hebben hier ook voedingssupplementen voor die jou kunnen helpen, wanneer je het lastig vindt om het uit normale voeding te halen.

Multivitamin is een vitaminen en mineralen supplement. De Multivitamin bevat 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamines en mineralen per dosering. Zo weet je zeker dat je niet te veel vitamines en mineralen binnenkrijgt, maar ook niet te weinig.

Omega 3 is een voedingssupplement dat visolie capsules bevat. Visolie capsules zijn essentiële vetten die van belang zijn voor spieropbouw en een gezonde levensstijl.

Op deze manier kan je makkelijk en snel de nodige vitamines, mineralen en essentiële vetzuren binnenkrijgen op een dag die bijdragen aan spieropbouw.

Persoonlijk advies voor spieropbouw 

Wil je graag persoonlijk advies ontvangen om de beste resultaten te behalen Neem gerust contact met ons op, onderaan de webshop staan mogelijkheden om contact op te nemen. Wij gaan je hier graag mee helpen!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker

AANBOD

Alléén producten die echte waarde toevoegen

MADE IN HOLLAND

Onze voedingssupplementen worden geproduceerd op eigen bodem

ONDERSTEUNING

Wij staan klaar voor al je vragen!