GRATIS VERZENDING VANAF €40

Uitstekend beoordeeld

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met klarna

Een lifestyle merk bouwen waarmee echte resultaten worden behaald, wij hebben het gedaan voor je. Onze missie is het aanbieden van kwalitatieve voedingssupplementen voor een eerlijke prijs, die geschikt zijn voor iedere levensstijl. Dit doen wij door betrouwbaarheid, transparantie en service op nummer één te zetten. 

Betrouwbaarheid, transparantie en service

Producten van hoge kwaliteit door zorgvuldig de grondstoffen te blijven testen die wij gebruiken, hierbij wordt er rekening gehouden met potentiële risico's. Hiernaast worden onze producten in Nederland geproduceerd aan de hand van strenge veiligheidseisen en ISO-normeringen.

Alléén werkzame producten, pure ingrediënten en geen onnodige stoffen of andere vulmiddelen, hierdoor betaal je nooit te veel en kunnen wij onze producten met een eerlijk gevoel aanbieden.

Het assortiment is zo samengesteld dat het voor iedere levensstijl toegankelijk is. Wij willen dat onze klanten de beste resultaten behalen, dit wordt gerealiseerd door persoonlijke ondersteuning te bieden wanneer hier vraag naar is. Spieren opbouwen, gewicht en vetverlies of coaching, ons team staat altijd klaar om te helpen!

Section
Drop element here!


Martijn Lekkerkerker 

Het hele idee van Maximes is bedacht door Martijn, een persoon met een scherp oog voor kwaliteit en resultaten. Hij woont nog net niet in de sportschool en heeft voor zichzelf het volgende doel gesteld: “Zoveel mogelijk mensen helpen door kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs”. Maximes was geboren.

#MORETHANALIFESTYLE