GRATIS VERZENDING VANAF €40

Uitstekend beoordeeld

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met klarna

Een nieuw jaar

fitness in het nieuwe jaar

Een nieuw jaar geeft nieuwe kansen

Natuurlijk als eerst een gezond en gelukkig nieuwjaar namens ons allemaal! Het is vervelend dat we nu in de lockdown zitten, dus er kan weinig gesport worden en daardoor kan de motivatie ook ver te zoeken zijn. Ook nu de feestdagen en oud en nieuw geweest zijn, het is voor veel mensen wat lastiger om deze dagen op de voeding en training te letten. 

Ga er zeker niet bij neerzitten en zorg dat je de draad lekker oppakt. Let op je voeding, probeer iets van je training te maken of zorg dat je actief blijft. In deze blog ga ik je wat informatie meegeven om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Thuis trainen zonder sportschool

Heb je voorgenomen om dit jaar te starten met sporten in de sportschool? Maar nu zal je net zien dat de sportscholen dicht zijn... Geen probleem! Je kan thuis gaan trainen, hiervoor staat het trainingsschema voor thuis in de webshop. Met dit schema kan je thuis door blijven trainen en je hebt ook geen materiaal nodig. 

Blijf actief zonder sportschool

Niet beginnen in de sportschool maar had je juist wel voorgenomen om actiever te worden dit jaar? Probeer elke dag een lang stuk te lopen, pak de fiets en ga een rondje fietsen of ga drie keer in de week hardlopen. Ook kleine dingetjes kunnen bijdragen aan actiever worden, pak bijvoorbeeld eens vaker de trap in plaats van de lift of ga boodschappen op de fiets doen in plaats van met de auto.

Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje wat je voor jezelf creëert, elk klein dingetje wat bijdraagt aan het actiever worden is een stap dichterbij je doel.

Coaching voor spieropbouw en afvallen

Dit jaar zijn wij gestart met online coaching. Met coaching wordt je op verschillende gebieden online begeleid door een aangewezen coach. Zo kan je de beste resultaten behalen en werk je samen met jouw coach naar het doel toe. De coach helpt jou op het gebied van voeding, training en actief zijn.

Of je nu wilt afvallen, spieren op bouwen of fitter worden en hierbij gebruik maken van de sportschool, de aangewezen coach gaat je hierbij helpen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever niet naar de sportschool gaat en toch wilt afvallen of gewoon lekker fitter worden, dat is ook geen probleem. De coaches hebben kennis op alle gebieden en kunnen jou hier dus ook goed in begeleiden.

Heb je het voornemen genomen om dit jaar een coach in armen te nemen? Kijk dan zeker eens naar de coaching trajecten, de trajecten zijn er in 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Waarom begin je er aan?

Waarom wil je fitter worden, afvallen of spieren opbouwen? Iedereen hoor je vaak wat roepen als het gaat om goede voornemens. Maak voor jezelf helder wat wil ik veranderen en hoe snel wil ik dit behalen. Probeer een realistisch doel te stellen en werk hiernaartoe in kleine stapjes. Elke stapje wat je zet is er één. Het belangrijkste is dat je begint, hierbij maakt het niet uit of de stappen groot of klein zijn, zolang ze maar voorruit zijn en niet achterruit.

Kijk voor jezelf wat voor jou het beste uitkomt en hoe jij naar je doel toe kan werken, hopelijk kan je de informatie uit deze blog daarbij goed gebruiken. Ik wens je een heel goed, mooi en sportief nieuwjaar toe, samen gaan we er wat moois van maken! En uiteraard, blijf gezond.

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker