GRATIS VERZENDING BOVEN €40 EN SHAKER BOVEN €60 | BETAAL OVER 30 DAGEN

Onze bundels

supplementen voor spieropbouw en afvallen

Supplementen voor spieropbouw en afvallen

Wat zijn nu de juiste producten voor het opbouwen van spieren en afvallen, wat moet je nou kiezen? Daarom kan je in de webshop de Spieropbouw Bundel en de Afslank Bundel vinden. Deze bundels bevatten de producten die bij kunnen dragen aan het opbouwen van spieren of het afvallen. Deze bundels hebben wij speciaal samengesteld zodat het een stuk makkelijker is om te beginnen aan je doel.

Voedingsschema voor spieropbouw en afvallen

Wanneer je één van de bundels koopt krijg je een voedingsschema erbij. Voeding is één van de belangrijkste factoren wanneer het gaat om spieropbouw en afvallen. Bij spieropbouw is het belangrijk dat je voldoende en goede voeding binnenkrijgt. Bij het afvallen is het belangrijk dat je minder voeding binnenkrijgt maar ook weer niet te weinig, wanneer je te weinig voeding binnenkrijgt wordt het afvallen heel moeilijk. Hierbij geldt ook nog dat goede voeding belangrijk is, anders heb je grote kans dat je heel de dag honger hebt omdat je voeding binnenkrijgt wat nauwelijks vult.

Omdat het erg lastig kan zijn om je voeding op een goede manier te verdelen voor spieropbouw of afvallen, krijg je van ons een voedingsschema bij de bundel. Dit voedingsschema stemmen wij af op jouw lichaam, zo weet je zeker dat je een goed gebalanceerd voedingsschema krijgt. De supplementen uit de bundel verwerken wij voor je in het voedingsschema, zo weet je wanneer de supplementen het beste genomen kunnen worden.

Het is niet zo dat je elke dag alléén maar hetzelfde moet eten met het voedingsschema. Je krijgt van ons verschillende maaltijdopties waaruit je kan kiezen, zo kan je variëren en blijft het een stuk makkelijker om aan je voedingsschema vast te houden. Spieren opbouwen en afvallen gebeurt namelijk niet even snel, daarom is het belangrijk dat je een voedingsschema vol kan blijven houden. 

Er wordt hierbij ook rekening gehouden met wat je lekker en minder lekker vindt. Als laatste krijg je ook nog een advies erbij om progressie te blijven maken en het helemaal in je eigen situatie te laten passen.

Trainingsschema voor spieropbouw en afvallen

Naast de supplementen en een voedingsschema krijg je een trainingsschema naar keuze. Je kan kiezen uit drie, vier, vijf of zes dagen trainen. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen je wilt trainen en voor dat schema kiezen. Wij houden hier dan ook weer rekening mee bij het maken van je voedingsschema zodat het allemaal goed op elkaar aansluit.

Sport je niet? Met spieropbouw is het wel belangrijk dat je sport, anders wordt het heel lastig om spieren op te bouwen. Wanneer je gewicht wilt verliezen en niet sport is dat geen probleem, je hoeft niet perse te sporten als je af wilt vallen. Wij raden sporten natuurlijk niet af, sporten blijft iets wat belangrijk is voor een gezonde levensstijl. Maar, voeding blijft de basis voor het afvallen. Wanneer je niet sport zullen wij je hier ook advies in geven en je voedingsschema hier op aan laten sluiten.

Vragen over de bundels

Heb je bepaalde vragen over de bundels of heb je twijfels? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp, Instagram of de e-mail. Wij helpen je graag! Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste resultaten gaat behalen met de bundel, met alléén supplementen is dit namelijk lastig.

Door een goed voedingsschema, trainingsschema en adviezen bij de supplementen te krijgen, gaan we er samen voor zorgen dat je de beste resultaten gaat behalen.

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker

AANBOD

Alléén producten die echte waarde toevoegen

MADE IN HOLLAND

Onze voedingssupplementen worden geproduceerd op eigen bodem

ONDERSTEUNING

Wij staan klaar voor al je vragen!