GRATIS VERZENDING VANAF €40

Punten sparen voor kortingen

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met Klarna

Waarom onze Multivitamine?

multivitamine man en vrouw kopen

Een druk leven

Onze levens zijn tegenwoordig erg druk. Werk, school, sporten en andere bezigheden. Door druk te zijn wordt de supermarkt al snel overgeslagen en is de kans groot dat er eten bestelt wordt, waardoor het gezonde voedingspatroon langzaam uit het zicht gaat.

Voor de mensen die het lastig vinden om goede keuzes te maken op het gebied van voeding kan onze Multivitamin een uitstekende aanvulling zijn. De Multivitamin kan de gaten in het voedingspatroon deels opvullen wanneer het uit balans dreigt te gaan of wanneer je van jezelf weet dat je niet voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. 

Niet alléén in een druk leven

Is de Multivitamin dan alléén geschikt als ik een druk leven heb? Nee, zeker niet. Het blijft altijd een goede aanvulling op je normale voeding ook al ben je minder druk. Je bent er namelijk zeker van dat je de nodige vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Onze Multivitamin biedt jou wat je ervan verwacht. Het kan bijdragen aan je slaap, energielevels en een betere weerstand. Oftewel onmisbaar voor iedere levensstijl.

Wat maakt onze Multivitamin zo multi?

Het belangrijkste voor ons is een goed gebalanceerde multivitaminen supplement die bestaat uit vitamines maar ook mineralen. Onze Multivitamin bevat 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamines en mineralen per dosering. Zo krijg je niet te veel vitamines en mineralen binnen en ook niet te weinig.

Bij veel merken zie je vaak dat bepaalde vitamines en mineralen heel hoog gedoseerd zijn (dit zijn in de meeste gevallen de goedkopere vitamines en mineralen), andere vitamines en mineralen zijn weer heel laag gedoseerd. Hier betaal je uiteindelijk wel voor, maar doordat de dosering zo hoog is of juist heel laag biedt het geen extra voordelen.

Bij onze Multivitamin heb je hier geen last van, aangezien je 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnenkrijgt per dosering.

En dit allemaal natuurlijk voor een eerlijke prijs! 

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker