Gratis verzending vanaf €40

Uitstekend beoordeeld

Veilig en achteraf betalen

Twee nieuwe smaken Pre workout

pre workout kopen met cafeine maximes lifestyle

Pre workout Maximes

Onze Pre workout is een tijd geleden al verbeterd, wat er onder andere toen is aangepast:

- Het snel hard worden van de Pre workout tegengaan
- Smaken verbeterd naar de wensen van klanten
- Van 23 doseringen naar 30 doseringen
- Een verbeterde en sterkere formule

Dit heeft gezorgd voor veel positieve reacties. Hier zijn wij natuurlijk onwijs blij mee! Wij kregen vaak de vraag of er extra smaken toegevoegd zouden worden. Uiteraard hebben wij geluisterd naar de klant, voor ons is het enorm belangrijk dat jullie tevreden zijn met onze producten.

Daarom introduceren wij hierbij de smaak blauwe bessen en groene appel. Deze twee smaken kwamen het meest naar voren uit verschillende onderzoeken en enquêtes.  

Verschillende pre workouts

Tegenwoordig zijn er zoveel supplementen en pre workout aanbieders waardoor je eigenlijk niet weet welke je moet kiezen, dat kunnen wij begrijpen.

Ons advies is aan jou als je onze Pre workout wilt vergelijken met een andere pre workout, om de voedingswaardes, specificaties of samenstellingen eens naast elkaar te houden. Zo kan je de pre workouts goed vergelijken met elkaar en ga je niet alléén een product kopen om de "naam" of een "mooi label".

Wij zijn ervan overtuigd dat je de samenstelling en prijs van onze Pre workout nergens anders terug gaat vinden. Wij staan voor de beste kwaliteit en eerlijke prijzen, dit zullen wij ook altijd blijven leveren!

Geniet van de twee nieuwe smaken blauwe bessen en groene appel!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker