GRATIS VERZENDING VANAF €40

Uitstekend beoordeeld

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met klarna

Supplementen voor afvallen

supplementen voor afvallen

Welke supplementen voor het afvallen nemen

Verschillende voedingssupplementen die wij verkopen kunnen helpen om af te vallen. Voedingssupplementen blijven altijd een aanvulling op je normale voedingsschema, gebruik ze daarom naast een goed en gevarieerd voedingsschema.

Whey protein en afvallen

Whey protein is eiwitpoeder, hiermee kan je een eiwitshake maken. Zoals de naam het al zegt bestaat eiwitpoeder uit eiwitten. Whey protein is perfect om te gebruiken voor het afvallen, het vult namelijk heel goed. Hiernaast moet je lichaam harder werken om eiwitten te verwerken in vergelijking met vetten en koolhydraten.

Whey protein zorgt er dus voor dat je lichaam harder moet werken, waardoor je meer calorieën verbrand. Hiernaast vult het goed, hierdoor is de kans kleiner dat je naar andere snacks opzoek gaat. Whey protein bevat ook nog eens weinig koolhydraten en vetten. Maar, wel veel eiwitten en het is nog eens heel lekker! 

Wat doet een fatburner en waarom helpt een fatburner bij het afvallen

Onze fatburner onderdrukt je hongergevoel en geeft je extra energie. Een fatburner verbrand niet je vet wat veel merken wel beweren. Dit kan simpelweg niet (dat zou iedereen wel willen een wonderdrankje of pilletje). Maar helaas. Een fatburner helpt je echt om de dag door te komen door de extra energie en je hongergevoel te onderdrukken, waardoor het makkelijker wordt om minder te eten wat uiteindelijk zal zorgen dat je afvalt.

Wij verkopen een drinkbare fatburner die je oplost in water en fatburner capsules. De drinkbare fatburner is ideaal wanneer je liever geen capsules neemt. De fatburner capsules kan je op een makkelijke manier nemen wanneer je het bijvoorbeeld druk hebt of onderweg bent.

Omega 3 visolie capsules gebruiken tijdens het afvallen

Omega 3 capsules helpen je om extra essentiële vetzuren binnen te krijgen die veel voordelen hebben. Essentiële vetzuren dragen onder andere bij aan je ogen, hersenen en je hart. Hiernaast kan omega 3 ondersteuning bieden tijdens het afvallen. Omega 3 draagt bij aan een betere verbranding van lichaamsvet als je beweegt.

Wanneer je af gaat vallen krijg je minder voeding binnen, de kans is hierdoor groter dat je niet voldoende essentiële vetzuren binnenkrijgt. Dit maakt omega 3 een perfecte aanvulling op je voedingsschema wanneer je af aan het vallen bent.

Multivitamine gebruiken tijdens het afvallen

De multivitamin is een perfecte aanvulling op je dieet om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt op een dag. De multivitamin dosering van ons bevat 100% ADH, dit betekent algemene dagelijkse hoeveelheid. Je krijgt dus niet te veel vitamines en mineralen binnen en ook niet te weinig. Te veel vitamines en mineralen heb je namelijk niets aan omdat je lichaam dit afscheidt.

Net zoals bij de omega 3, wanneer je gaat afvallen neem je minder voeding tot jezelf, hierdoor is de kans groot dat je niet alle vitamines en mineralen binnenkrijgt. Daarom is de multivitamin ook een goede aanvulling op je voedingsschema tijdens het afvallen. Zo ben je er zeker van dat je alle nodige vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Beste supplementen voor het afvallen

Alle producten hierboven kan je ook vinden in de afslank bundel. Zo kan je in één keer alle voedingssupplementen aanschaffen die kunnen helpen om af te afvallen.

Persoonlijk advies om af te vallen 

Wil je graag persoonlijk advies ontvangen om de beste resultaten te behalen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, onderaan de webshop staan mogelijkheden om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker