📦 GRATIS VERZENDING BOVEN €50 📦

Superfoods

Superfoods
Wil je het ontbijt, smoothie of salade een beetje opleuken en gelijk extra vitamines en mineralen binnenkrijgen? Maak dan eens gebruik van deze geweldige superfoods. Het is ook perfect om te gebruiken in een smoothie bowl.

Lijnzaad
De zaadjes van lijnzaad bevatten veel vitamines zoals B1 en B2 maar ook gezonde vetten onder andere omega 3 en omega 6. Hiernaast bevat lijnzaad ook veel eiwitten en vezels. Lijnzaad werkt goed bij darmproblemen en is goed voor de hart en bloedvaten.

Chiazaad
Chiazaad zit vol met eiwitten, vezels, calcium, ijzer en vitamine B1, B2 en B3. Chiazaad stabiliseert je suikerspiegel. Hiernaast bevordert chiazaad de opname van calcium door de botten en het werkt goed voor je darmen. 

Chlorella
Chlorella is een plant op waterbasis (algen). Chlorella zit vol met chlorofyl, vitamines en mineralen. Chlorella kan je bloeddruk verbeteren en het geeft je immuunsysteem een boost. Een leuke eigenschap van chlorella is dat het je smoothie een leuk kleurtje geeft. Probeer het daarom zeker eens door je smoothie!

Spirulina
Spirulina is een alg soort. Het is voedzaam en rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen. Het wordt zelfs in de ruimtevaart gebruikt (dat zijn wij niet van plan hoor). Spirulina is ontstekingsremmend en kan je energieniveau ondersteunen. Net zoals chlorella geeft spirulina je smoothie ook een leuk kleurtje.

Genoeg redenen om deze superfoods eens te nemen!

Deze blog is geschreven door Nathalie Broeders