GRATIS VERZENDING VANAF €40

Uitstekend beoordeeld

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met klarna

Spiermassa opbouwen

Spieren opbouwen

Spiermassa opbouwen

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Veel belovende programma's, talloze supplementen en mooie foto's die je allemaal zullen helpen om snel spiermassa te krijgen of die je jaloers laten zijn.

Tegenwoordig zijn er zoveel middelen en is er zoveel informatie beschikbaar die allemaal moeten bijdragen aan het opbouwen van spiermassa. Helaas is het in de realiteit toch anders. 

Tips voor het opbouwen van spiermassa

Spiermassa opbouwen gaat simpelweg niet snel en het kost doorzettingsvermogen. In deze blog ga ik je een aantal tips geven die jou kunnen helpen om spieren op te bouwen. Nogmaals, spieren opbouwen kost tijd en zal niet vanzelf gaan. Zorg er daarom voor dat je vol blijft houden en het maximale eruit haalt voor jezelf.

Train hard en wees consistent 

Ga niet voor het halve werk! Zorg voor een goed uitgebalanceerd trainingsplan die is afgestemd op jouw doelen, zodat je de beste resultaten zult behalen. Ga dus niet zomaar wat doen. In de webshop kan je het gedeelte coaching vinden als je het zelf lastig vindt om een goed schema samen te stellen, zowel op het gebied voeding als training.

Voeding voor spieropbouw

Goede voeding is ook een belangrijk onderdeel voor het opbouwen van spieren. Eet gevarieerd, voldoende, gezond en zorg dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen voor je spieren. Als je het lastig vindt om voldoende eiwitten binnen te krijgen kan je extra whey protein of vegan protein gebruiken. Op deze manier krijg je op een makkelijke, lekkere en snelle manier veel eiwitten binnen.

Naast eiwitten zijn goede vetten, vitamines en mineralen belangrijk. Deze kan je uit voeding halen. Maar je kan hier ook supplementen voor gebruiken wanneer je het lastig vindt om het voldoende uit normale voeding te halen. Omega 3 kan je gebruiken voor extra goede vetten, Multivitamin kan je gebruiken voor extra vitamines en mineralen.

Geduld is een schone zaak 

Heb geduld want spiegroei gaat immers niet zo snel. Hier gaan jaren overheen dus verwacht niet dat je binnen zes maanden een hulk kan zijn. Houd vol en je zult er vanzelf komen!

Slapen voor spieropbouw

Slaap minimaal acht uur per dag. Slaap is erg belangrijk als het gaat om spiergroei, want in je slaap herstel en groei je. Veel mensen denken vaak nog steeds dat je spieren opbouwt tijdens het trainen, maar het is omgekeerd. Spieren opbouwen doe je wanneer je rust, hiervoor is je slaap erg belangrijk en wordt ook vaak over het hoofd gezien. Dus tijd om eerder naar bed te gaan!

Supplementen en voedingsschema's voor spieropbouw

Als laatste is er nog de categorie spieropbouw. Hierin kan je alle benodigdheden vinden die je kunnen helpen om spieren op te bouwen. Een keuze uit voedingssupplementen, voedingsschema's en overige producten die je kunnen helpen om het opbouwen van spieren te realiseren.
 
Deze blog is beschreven door Jerry Boumeester