GRATIS VERZENDING BOVEN €40 EN SHAKER BOVEN €60 | BETAAL OVER 30 DAGEN

Pre workout voordelen

pre workout kopen en gebruiken mannen en vrouwen

Wat is een pre workout? 

Een pre workout is een supplement dat je neemt voor de training of een andere intensieve activiteit, het doel van een pre workout is jou meer energie, motivatie en een betere focus geven. Je wilt natuurlijk het maximale halen uit je trainingssessie of je activiteit, hierbij is het belangrijk dat je voldoende energie hebt, veel motivatie hebt en lekker kan focussen. 

Wie heeft een pre workout nodig?

Dit is per persoon erg verschillend. Heb jij bijvoorbeeld heel de dag gewerkt en kom je moe thuis, hierna wil je gaan sporten maar heb je eigenlijk geen zin? Dan kan een pre workout een hele mooi uitkomst zijn. Maar, ook als je niet niet gewerkt hebt en je wilt gewoon extra energie hebben tijdens je trainingssessie, kan je een pre workout goed gebruiken.

Door een pre workout krijg je energie en motivatie, waardoor je training vaak een stuk beter zal gaan. Veel mensen merken ook dat ze door een pre workout net even wat zwaarder kunnen tillen tijdens de training. Ideaal toch?

Is een pre workout veilig?

Ja, een pre workout is veilig wanneer je deze op de juiste manier gebruikt. Let op dat een pre workout vaak cafeïne bevat, neem dus niet meer dan de aanbevolen dosering. Zo weet je zeker dat je een pre workout op een goede en veilig manier gebruikt. Weet je nu van jezelf dat je gevoelig bent voor cafeïne? Begin dan met een kleinere dosering om zo aan te voelen hoe goed de pre workout bij jou werkt.

Hiernaast is het belangrijk dat je een pre workout met cafeïne niet te laat op de dag neemt, wanneer je gevoelig bent voor cafeïne. Dit kan namelijk je slaap verstoren terwijl slaap juist heel belangrijk is voor de beste resultaten.

Wanneer een pre workout nemen?

Een pre workout neem je dus voordat je gaat trainen of voordat je een andere intensieve activiteit uit gaat voeren. Wanneer je een korte tijd voor het slapen gaan traint is het verstandig om niet al te veel pre workout met cafeïne te nemen, dit kan je slaap verstoren. Gelukkig hebben wij ook een pre workout zonder cafeïne, dit zal je slaap niet verstoren en kan daarom een uitkomst bieden.

Pre workout kopen

In de webshop kan je de Pre workout met cafeïne en Pre workout zonder cafeïne vinden. Je kan nu zelf de keuze maken welke pre workout jij wilt gebruiken. Heb je toch nog vragen over pre workouts of kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten.

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker

AANBOD

Alléén producten die echte waarde toevoegen

MADE IN HOLLAND

Onze voedingssupplementen worden geproduceerd op eigen bodem

ONDERSTEUNING

Wij staan klaar voor al je vragen!