GRATIS VERZENDING VANAF €40

Uitstekend beoordeeld

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met klarna

Nieuw Whey Isolate

whey isolaat en wei isolaat kopen in vanilla en chocolate smaak maximes lifestyle

Whey Isolate supplement

Whey Isolate. Het hoogst haalbare eiwitpercentage in een eiwitshake, wat is het en waarom zou je het gebruiken? 

Wat is whey Isolate

We kijken eerst even naar Whey in het algemeen. Whey eiwitten worden uit melk gehaald bij de productie van kaas. Hierbij hou je een relatief vet product over (kaas), als restproduct hou je een vetarm en eiwitrijk goedje over wat later wordt verwerkt tot whey. Whey eiwitten worden ook wel snelle eiwitten genoemd omdat ze na het innemen, snel zorgen voor de aanmaak van aminozuren, waardoor de scheurtjes in de spieren meteen opgevuld kunnen worden.

Whey Isolate is een eiwitshake, ook wel whey isolaat. Whey Isolate ondergaat extra bewerkingen waardoor er een hoger eiwitpercentage ontstaat. 

Whey Protein vs Whey Isolate

Het verschil zit hem dus in dat Whey Isolate extra wordt bewerkt als we het vergelijken met Whey Protein. Door de extra bewerkingen ontstaat er een hoger eiwitpercentage, bevat het minder vet en koolhydraten, hiernaast is het lactosegehalte ook lager dan Whey Protein. Dit laatste maakt het voor mensen die last hebben van lactose intolerantie meestal een geschikte eiwitshake.

Waarom Whey Isolate dan gebruiken?

Een Whey Isolate eiwitshake gebruik je om extra eiwitten binnen te krijgen. Wanneer je niet voldoende eiwitten uit je voeding kan halen is het handig om een eiwitshake erbij te gebruiken. Tegenwoordig is voeding in de supermarkt erg duur, hierdoor kan een eiwitshake een goede aanvulling zijn.

Eiwitshakes blijven altijd wel een aanvulling op je normale voeding, je kan zelf kiezen hoeveel eiwitshakes je wilt gebruiken om zo je eiwitinname te verhogen op een dag.

Whey Isolate vanille en chocolade kopen

Op het moment van lanceren hebben wij de vanille smaak en chocolade smaak geïntroduceerd. Je kan zelf kiezen voor welke smaak je gaat, voor beide smaken gaan kan natuurlijk ook!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker