Gratis verzending vanaf €40

Uitstekend beoordeeld

Veilig en achteraf betalen

Eerlijke prijzen

voedingssupplementen voor een lage prijs en kwaliteit maximes

Eerlijke prijzen voor voedingssupplementen

Tegenwoordig verkopen er heel veel merken supplementen en er komen ook steeds nieuwe bij. Denk aan onder andere bekende Nederlanders, influencers en mensen die even snel een merk op denken te zetten, je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Veelal zie je dan ook prijzen van 30-40 euro voor een pot of een zak, het gaat hier dan ook vaak om dezelfde supplementen.

Wij Maximes brengen hier verandering in door eerlijke prijzen te hanteren en eigen kwaliteitsproducten aan te bieden met een uniek recept. Alles wordt tegenwoordig duurder en veel producten zijn onbetaalbaar geworden voor de consument. Hier spelen (nieuwe) merken dan ook slim op in. 

Kwaliteit van voedingssupplementen

Waarom zijn onze producten dan kwaliteitsproducten? Natuurlijk logisch dat jij jezelf dat afvraagt. Wij kunnen het mooi vertellen maar het moet wel waargemaakt worden. 

Onze producten bevatten eigen unieke samenstellingen. Deze samenstellingen worden ontwikkeld en geproduceerd door ons samen met betrouwbare Nederlandse leveranciers. Wij willen de beste kwaliteit garanderen en daarom laten wij onze producten in Nederland produceren aan de hand van strenge regels en ISO-normeringen.

Tijdens het ontwikkelen en produceren testen wij samen met de leveranciers de grondstoffen en houden wij rekening met potentiele risico's.

De producten van ons bevatten dan ook echt alléén de nodige werkzame ingrediënten en geen onnodige vulmiddelen. Veel merken gebruiken vulmiddelen om zo het potje van een supplement voller te laten zijn, waardoor je denkt meer inhoud te hebben. Deze vulmiddelen voegen namelijk niets toe aan het product, ja alléén het potje lijkt voller maar het biedt geen voordelen. Onnodige vulmiddelen betaal je uiteindelijk wel voor als een merk die gebruikt, want het kost dat merk ook geld om de vulmiddelen in te kopen.

Op deze manier kunnen wij de producten met een goed en eerlijk gevoel aanbieden, dat ook voor een eerlijke prijs omdat er geen onnodige kosten bijkomen. 

Hoe kan jij als klant de kwaliteit zien?

Als klant wil je er ook zeker van kunnen zijn dat je kwaliteit krijgt en niet onnodig veel betaalt. Wat ik adviseer is om de samenstellingen, ingrediënten, voedingswaarde of specificaties van andere merken naast onze voedingswaardes te houden. Zo kan je het goed vergelijken. Op de voorkant van een label kan namelijk van alles worden aangegeven, denk aan termen zoals "the best pre workout" of "the highest quality". Maar uiteindelijk gaat het om de inhoud van de supplementen en niet hoe "fancy" het label eruit ziet.

Voedingssupplementen van hoge kwaliteit, eerlijke prijzen en dit beschikbaar maken voor iedere levensstijl. Dat is waarvoor wij staan. Heb je nog vragen over producten, kom je er niet helemaal uit of zijn er andere vragen? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker