Gratis verzending vanaf €40

Uitstekend beoordeeld

Veilig en achteraf betalen

Dieet shakes alléén voor afvallen?

dieet shakes voor afvallen en gewichtsverlies

Waar dieet shakes voor gebruiken?

Onze Diet Shakes zijn niet alléén geschikt voor afvallen. In deze blog ga ik uitleggen wat de dieet shake is een waarvoor je het nog meer kan gebruiken. 

Wat is een dieet shake en waarom gebruiken?

Onze Diet Shake is een drinkbare maaltijdvervanger. Dit betekent dat het een complete maaltijd is met extra vitamines en mineralen. De Diet Shake bevat extra veel eiwitten en vezels waardoor je een langer verzadigd gevoel hebt. In de meeste gevallen wordt het daarom gebruikt voor het afvallen, je kan zo maaltijden vervangen door de Diet Shake. Op deze manier wordt het makkelijker om minder calorieën verspreid over de dag binnen te krijgen waardoor je uiteindelijk sneller af kan vallen.

Dieet shake niet alléén voor afvallen?

De Diet Shakes zijn dus niet alléén geschikt voor afvallen. Waar kan je de Diet Shake dan nog meer voor gebruiken?

Als eerste. Je kan de Diet Shake ook heel goed gebruiken als je bijv. een moeilijke eter bent, denk aan de ochtend. Veel mensen vinden het lastig om in de ochtend te eten omdat ze geen hap door hun keel heen krijgen. De Diet Shake is een volwaardige maaltijd met vitamines en mineralen waardoor het uitstekend geschikt is voor het ontbijt. Je kan het ook op een ander moment nemen denk aan de middagmaaltijd of avondmaaltijd.

Als tweede. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je veel onderweg bent bijvoorbeeld overdag, waardoor je in de ochtend en middag weinig tijd of helemaal geen tijd hebt om te eten. Zo kan je twee Diet Shakes meenemen en heb je complete maaltijden bij je. Voor de mensen die dus weinig tijd hebben om te eten kan de Diet Shake ook een goede uitkomst zijn.

Als derde. Wanneer je spieren op wilt bouwen of aankomen is het belangrijk dat je voldoende calorieën en eiwitten binnenkrijgt. In de Diet Shake zitten wat meer calorieën dan een normale eiwitshake en het bevat extra eiwitten. Hierdoor kan het een goede keuze zijn om het te gebruiken tijdens het aankomen of voor spieropbouw. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de Weightgainer wanneer je spieren op wilt bouwen of aan wilt komen. Een weightgainer drinkt vaak wat makkelijker weg en vult ook wat minder goed dan de Diet Shake. Je kan zelf de afweging maken of je liever voor de Weightgainer wilt gaan of de Diet Shake tijdens het aankomen of opbouwen van spieren. 

Dieet shake voor wie geschikt?

De Diet Shakes zijn dus niet alléén geschikt voor de mensen die willen afvallen.  De Diet Shake kan je gebruiken om maaltijden te vervangen of extra naast je normale voeding. Het kan een uitstekend hulpmiddel zijn om een goed en gebalanceerd voedingspatroon vast te houden.

Toch nog vragen over de Diet Shake? Laat het ons weten!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker