GRATIS VERZENDING VANAF €40

Punten sparen voor kortingen

Beste prijs kwaliteit verhouding

Betaal achteraf met Klarna

De voordelen van omega 3 vetzuren

omega 3 visolie vetzuren capsules supplement kopen van hoge kwaliteit

Wat zijn omega 3 vetzuren

Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigd vetzuren. De bekendste meervoudige vetzuren zijn alfa-linoleenzuur (ALA) en de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). ALA zit vooral in plantaardige olien, EPA en DHA vetzuren zitten vooral in vis, schaal en schelpdieren. De EPA en DHA vetzuren staan vooral bekend als de visvetzuren.

De voordelen van omega 3 vetzuren

Omega 3 vetzuren kent heel veel voordelen. Belangrijke voordelen zijn onder andere dat omega 3 vetzuren de hersenfunctie en het gezichtsvermogen ondersteunen, het draagt ook bij aan de gezondheid van je hart en bloedvaten. Genoeg redenen om omega 3 vetzuren binnen te krijgen.

Omega 3 vetzuren tijdens de zwangerschap

Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding wordt geadviseerd om voldoende vis te eten, dit kan bijdragen aan de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van het kind. Het advies is hierbij om één keer in de week vette vis te eten en één keer in de week magere vis. 

Waarom een omega 3 supplement nemen

Je raadt het al. Om voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen zal je vis moeten eten of veel plantaardige oliën binnen moeten krijgen. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Vis vindt niet iedereen lekker en olie ga je niet zomaar overal bij gebruiken.

Vandaar dat onze Omega 3 een goede aanvulling kan zijn op je voedingsschema. Wij verkopen omega 3 capsules van hoge kwaliteit en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. 

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker