Gratis verzending vanaf €40

Uitstekend beoordeeld

Veilig en achteraf betalen

Zelf clear protein maken

clear protein powder kopen

 

Zelf clear protein maken

Tegenwoordig is het erg populair: clear protein. Veel webshops bieden het aan, het probleem is dat het vaak heel prijzig is. Daarom help ik je met deze blog, maak het zelf!

Op de foto is te zien dat je niet helemaal door de vloeistof heen kan kijken zoals water, dit is vaak bij clear protein wel zo. Geloof me, probeer dit eerst voordat je oordeelt.

Wat is clear protein?

Je hebt de gewone eiwitshake zoals whey protein, whey isolate of vegan protein, dit is vaak een wat romerige of dikke structuur en komt in de buurt van een milkshake. Clear protein is te vergelijken met limonade.

Al moet ik toch zeggen, onze eiwitshakes hebben niet die dikke romige structuur wat veel andere webshops wel hebben. Wij hebben hier tijdens het ontwikkelen van onze eiwitshakes rekening mee gehouden. Dit maakt het makkelijker om de eiwitshake te shaken, weg te drinken en ook te verwerken in bijvoorbeeld bakrecepten of havermout. 

Maar oke, je wilt toch clear whey proberen. Dan kan je dit recept goed gebruiken, het bespaart geld en je kan eindeloos variëren met smaken.

Benodigdheden voor je eigen clear protein

- 30 gram Whey ProteinWhey Isolate of Vegan Protein.
- 200-300 ml frisdrank naar keuze.

Het beste is een frisdrank zonder koolzuur, anders bouwt het druk op tijdens het shaken en krijg je een rommel als je de shaker openmaakt. Ik adviseer om een calorievrije frisdrank te nemen, zo bespaar je calorieën. Als de calorieën je niet uitmaken kan je natuurlijk ook een frisdrank nemen met calorieën. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld dubbelfris, ice tea, fuze tea, siroop met water of crystal clear.

Hoe maak je zelf clear protein

Net zoals een normale eiwitshake. Vloeistof in de shaker, eiwitpoeder toevoegen en even shaken. Je kan eventueel meer frisdrank toevoegen als je de zoetere smaak van de frisdrank meer naar boven wilt laten komen of de shake dunner wilt maken.

Het grote voordeel van je eigen clear protein maken:
- het bespaart je een hoop geld.
- je kan oneindig varieren met smaken.
- de clear protein kan je helemaal naar wens maken. 

- en ja, het is net zo lekker als dat je er één moet kopen.

Probeer het eens!

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker