GRATIS VERZENDING BOVEN €40 EN SHAKER BOVEN €60 | BETAAL OVER 30 DAGEN

Snel afvallen en vet verbranden

snel gewicht verliezen en afvallen vet verlies

Makkelijk snel afvallen 

Snel afvallen op een makkelijke en simpele manier, dat klinkt natuurlijk mooi in de oren voor diegene die af willen vallen. Maar, afvallen is niet even een snelle route die je doorloopt. Geef afvallen tijd, hierdoor houdt je het makkelijker vol en ga je het ook niet heel moeilijk maken voor jezelf.

Afvallen makkelijker maken

Het belangrijkste bij afvallen is dat je een calorietekort creëert. Dit betekent dat je minder calorieën binnenkrijgt op een dag dan je verbruikt.

Voor de ene is afvallen makkelijker dan de ander. De één zal namelijk een stuk minder de bijwerkingen ervaren van een calorietekort, denk aan trek krijgen, niet lekker in je vel zetten en weinig energie hebben. Het advies dat ik je geef, pak afvallen op een goede en langzame manier aan. Snel afvallen is leuk want de weegschaal daalt snel maar dit is simpelweg lastig vol te houden.

Wanneer je af gaat vallen is het advies dat ik je geef om ongeveer 300-400 calorieën onder het aantal calorieën te zitten wat je nodig hebt op een dag. Op deze manier ga je niet te snel en kan je nog steeds voldoende (lekkere) voeding tot je nemen, waardoor het vol te houden is.

Afvallen zonder dieet

Een dieet klinkt altijd heel streng en moeilijk. Mijn advies is: volg geen streng dieet waardoor je allerlei dingen moeten laten en waardoor je het liever niet volgt. Het is belangrijk dat je het volhoudt wanneer je af wilt afvallen, dit doe je niet door allerlei dingen te gaan verbieden. 

Het is belangrijk dat je een goed voedingsschema volgt, een voedingsschema is niet hetzelfde als een dieet. Een dieet is iets waarbij je van alles gaat verbieden en heel streng bent voor jezelf. Een goed voedingsschema bevat alsnog veel vrijheid en verbiedt je niet alles voor jezelf.

Volg een voedingsschema waarmee je lekker kan variëren zodat je niet iedere dag hetzelfde moet eten. We blijven mensen en variatie houden we van.

Afvallen voedingsschema man en vrouw

Vindt je het zelf nou heel moeilijk om een goed voedingsschema te maken waarbij je niet veel trek krijgt en voldoende voeding tot je neemt? In de webshop staat het voedingsschema, hiermee wordt er een voedingsschema voor je gemaakt die aansluit op jouw lichaam en situatie. Bij het maken van het voedingsschema wordt er rekening gehouden met wat je lekker vindt en ook krijg je verschillende recepten zodat je lekker kan variëren. 

Je kan ook complete bundels vinden in de webshop. De Afslank Bundel is een bundel met supplementen en een voedingsschema speciaal afgestemd op jouw lichaam, naast het voedingsschema krijg je ook advies en ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. 

Voor de mensen die spieren op willen bouwen is er de Spieropbouw Bundel. Deze bundel bevat de juiste supplementen voor spieropbouw, je krijgt een voedingsschema, advies en ook ondersteuning allemaal gericht op spieropbouw.

Afvallen met shakes en eiwitpoeder

Wanneer je af gaat vallen moet je een calorietekort creëren. Dit betekent dat je minder calorieën binnen moet krijgen dan je verbruikt op een dag zoals ik al eerder zei. Eiwitshakes kunnen je goed helpen, Whey Protein en Vegan Protein zijn eiwitshakes. Whey Protein is een eiwitshake op basis van melk, Vegan Protein is een veganistische eiwitshake.

Eiwitshakes kunnen je helpen door je huidige tussendoortje te vervangen voor een eiwitshake. Een eiwitshake vult namelijk goed en bevat weinig calorieën, zo kan je makkelijker minder calorieën binnenkrijgen en toch een vol gevoel hebben.

Wat je ook kan doen met eiwitpoeder is bepaalde producten uit een maaltijd vervangen door eiwitpoeder, zo krijg je veel eiwitten binnen die goed vullen en weinig calorieën bevatten. 

Afvallen met een fatburner supplement

Een fatburner supplement kan je ook goed helpen om af te vallen. Wanneer je een calorietekort creëert zal je meer trek krijgen en minder energie hebben. Hierbij kan een fatburner supplement je helpen, door je hongergevoel te onderdrukken en je meer energie te geven.

In de webshop staat de drinkbare Fatburner en de Fatburner Capsules. Je kan zelf kiezen wat je wilt gebruiken als je kiest voor een fatburner. Fatburner Capsules zijn wat makkelijker voor onderweg, de drinkbare Fatburner is wat makkelijker als je meer tijd hebt.

Afvallen buikvet en met pillen afvallen

Dit zijn allebei twee dingen wat je vaak hoort. Ik wil buikvet afvallen en ik ga afvallen met pillen.

Ik zal je gelijk al vertellen: plaatselijk vet verbranden, dus alléén je buik kan niet. Afvallen gebeurt geleidelijk en je buik is vaak één van de plekken die het langzaamst gaat. Helaas!

Om af te vallen zal je doorzettingsvermogen moeten hebben en het buikvet zal uiteindelijk minder worden, maar plaatselijk vet verbranden kan niet. Hier komt dus ook weer bij kijken, geef afvallen tijd en pak het op de juiste manier aan. Zo houdt je het vol en zal het buikvet uiteindelijk verdwijnen. 

En dan afvallen met pillen. Even snel afvallen met pillen en poedertjes wordt hem niet. Afvallen met een fatburner, dus pillen of poeder kan je helpen. Maar, het is nooit een wondermiddel en gaat het ook niet worden. Een fatburner blijft echt een sterk hulpmiddel om je te ondersteunen tijdens het afvallen.

Take away afvallen

Geef afvallen tijd. Het is niet een sprint die je trekt. Afvallen kost tijd en neem die tijd dus ook. Hierdoor is het makkelijker vol te houden en ga je niet dingen met tegenzin doen. Wij kunnen je er in ieder geval mee helpen. Neem gerust contact met ons op als je ondersteuning wilt of vragen hebt.

Deze blog is geschreven door Martijn Lekkerkerker

AANBOD

Alléén producten die echte waarde toevoegen

MADE IN HOLLAND

Onze voedingssupplementen worden geproduceerd op eigen bodem

ONDERSTEUNING

Wij staan klaar voor al je vragen!